Workshop: info och anmälan

Skriv och utvecklas

Praktisk information och anmälan till workshop den 5/10 2019

Åter till beskrivningen av workshopen.

Medial vägledning ges av mig, Eva-Lena Bjarneborg. Information om min mediala bakgrund och inriktning hittar du via webbplatsmenyn. Jag har gett medial vägledning sedan början av 2000-talet.

NästanEnFamiljVägledning om skrivande ges också av mig. Jag har haft skrivande som huvudsysselsättning i många år och har även gett ut romanen ”Nästan en familj”. Du som deltar i workshopen kan köpa boken till ett bra pris under träffen.

Datum och tid: lördagen den 5 oktober 2019, kl 10–17.

Adress: Pilgatan 2a i Haga, Göteborg (Göteborgs Holistiska Center).

Arbetsmaterial: Du har med dig skrivblock och penna (eller dator).

Paus för måltid: Vi tar en timmes lunchpaus. Var och en har med sig något att äta (mikrovågsugn, spis och kylskåp finns i lokalen). Kaffe, te, kex och frukt finns tillgängligt under dagen.

Pris: 650 kronor (inkl. moms), betalas senast den 27 september.

Intresseanmälan görs via formuläret nedan.

P.S. Kom ihåg att läsa köpvillkoren (acceptera dem genom att svara Ja i formuläret). När du sedan har klickat på Skicka, invänta en tack-sida så du ser att formuläret gått iväg. Du får betalningsinformation via mail inom ett dygn.

Först när du har betalat är platsen bokad. Notera att antalet deltagare är begränsad till tio, så det är bra att vara tidigt ute om du vill säkra en plats. Varmt välkommen!

Swisha lätt som en plätt
Sitter du vid en dator kan du öppna Swish-appen på din mobil, klicka på kamerasymbolen däri och scanna koden nedan. Då slipper du skriva Swish-numret manuellt (123 419 74 89). Notera ditt namn vid överföringen.Swish-QR-kod