Workshop: Skriv och utvecklas

Skriv och utvecklas

Välkommen till en unik workshop!

OBS! Inget datum och ingen plats har bestämts för nästa workshop. Kontakta mig gärna med en intresseanmälan via formuläret på sidan Kontakt.

Här kombinerar vi skrivande och personlig utveckling, med stöd av medial vägledning.

Detta är ingen skrivarkurs; din personliga utveckling står i fokus.

Du väljer själv tema och får vägledning kring det, eller jobbar med ett tema som enligt medial vägledning kan få stor betydelse för dig.

Mycket kan hända inom oss när vi skriver. Gamla känslor och tankar som dras ut i nya perspektiv kan leda till nya vägar och möjligheter. Vart leder ditt 2019? Läs vad några deltagare tyckt om tvådagarsvarianten (detta är en endagsträff men med samma koncept. Nytt webbfönster öppnas).

Vi träffas lördagen den XX klockan 10-17:
Vi gör övningar som främjar personlig utveckling och stärker medvetandet om vår potential samt förbereder och inleder skrivande för personlig utveckling med hjälp av medial vägledning. Du jobbar med ett projekt som är anpassat för just dig. Du får enskilda sittningar med medial vägledning och allmänt stöd under dagen.

Vägledning under workshopen

Vid träffen får du medial vägledning som:

  • belyser dina naturliga ingångar till skrivandet
  • klargör din relation till det du vill skriva om
  • inspirerar dig till att skriva djupt och levande
  • hjälper dig att hitta vägar för personlig utveckling inom ett specifikt område. Det kan handla om förhållningssätt, rädslor, invanda mönster, relationer som kan utvecklas till det bättre eller en egenskap hos dig själv som du vill jobba med genom att skriva.
Ditt eget ansvar

Du måste vara myndig och mentalt frisk för att delta och det är du själv som ansvarar för din utveckling och ditt mående. Denna workshop ger dig helt enkelt verktyg för att inspireras till och inleda ett självständigt arbete för personlig utveckling. Vi går inte medvetet in på traumatiska områden och OrdKanalen har inget ansvar för din mentala eller känslomässiga hälsa.

Deltagarnas integritet

Allt som du uppfattar om de övriga deltagarna i gruppen, eller vad de i sin tur berättar om andra personer under workshopen, är strikt konfidentiellt och får under inga omständigheter delges utomstående personer.

Du har rätt att vara anonym inför de övriga deltagarna och förväntas visa dem samma respekt.

Praktisk information och anmälan

Mer information och anmälningsformulär läggs in här när tid och plats för nästa workshop har bestämts.Glad tjej