Presentkort – vägledning

PresentkortVill du unna någon en omtänksam medial vägledning via mail?

Här kan du köpa ett presentkort till någon du bryr dig om, som kan ha glädje av vägledning ifråga om personlig utveckling, ett beslut, en situation eller relation. Det är upp till mottagaren att bestämma inriktningen.

Presentkortet är giltigt i 18 månader efter betalning och kan användas vid ett (1) tillfälle för vägledning av det slag som beskrivs här (sidan öppnas i eget fönster).

Skriv gärna en personlig hälsning till mottagaren vid beställningen, så följer den med presentkortet. Ange i samma fält om du vill att kortet ska mailas ett visst datum, till exempel en födelsedag. I annat fall skickas det så fort som möjligt. Du kan också skriva om kortet ska vara på engelska (vägledningen kan ges på svenska eller engelska).

Om betalning och ålderskrav:

Notera att du och mottagaren måste ha fyllt 18 år. Skulle du ändå lägga en beställning, blir din målsman ansvarig för agerandet.

Priset är 500 kronor inklusive moms. Betalningen kan ske via Swish eller till OrdKanalens bankgiro (information om detta får du i mail vid beställningen). När summan finns på OrdKanalens konto får mottagaren så snart som möjligt ett mail med det fina presentkortet (som liknar bilden ovan), din hälsning och den hemliga kod som gäller för att använda kortet.

Klicka här för att läsa OrdKanalens integritetspolicy (nytt fönster öppnas). Genom beställningen godkänner du att dina och mottagarens uppgifter hanteras av OrdKanalen tills tjänsten är utförd och därefter kvarstår i bokförings- och faktureringssystemet. Ingen tredje part delges era uppgifter och ni får inga reklamutskick härifrån, men IP-adresserna undersöks av robot-spamskyddet reCAPTCHA.

Notera att köpet inte går att ångra, eftersom en tredje part (mottagaren) blandas in. Mottagaren kan dock sälja presentkortet till någon annan (se köpvillkoren). Kortet kan endast nyttjas en gång, tillsammans med ägarens mailadress och hemliga kod. Kortet är märkt med sista giltighetsdatum (18 månader efter detta köp).