Om OrdKanalen

Eva-Lena Bjarneborg
Eva-Lena Bjarneborg. Foto: Jenny Christenson

Jag som driver OrdKanalen AB heter Eva-Lena Bjarneborg. Nedan presenteras min inriktning och bakgrund.

Kontakta mig för ett möte om små som stora projekt. Jag lär mig snabbt och gärna nya saker och programvaror. OrdKanalen AB är konsultansvarsförsäkrat och godkänt för F-skatt.

Ett företag som presenterar texter av god kvalitet ger ett seriöst intryck och förväntas hålla allmänt hög kvalitet. Tydliga texter minskar även risken för missförstånd och material/personskador.

Skribentuppdrag
Jag hjälper företag med att skriva och förbättra instruktioner, manualer, produktinformation, säkerhetsprocedurer, utbildningsmaterial (inklusive e-learningmanus i exempelvis Articulate Storyline) och andra texter. Jag är noggrann och snabb, logisk och strukturerad.

Klicka för information om referenser (länk till separat sida)

Min erfarenhet av skribentarbete och teknik
Jag har i drygt 11 år skrivit utbildningsmaterial och säkerhets-, drift- och underhållsinstruktioner riktade mot kraftpanne- och sodahusoperatörer över hela världen. Det har handlat om översiktliga beskrivningar av system och utrustning såväl som detaljerade procedurer på ventilnivå för att förbereda, starta, köra och stoppa komplexa system och anläggningar eller enstaka objekt.

Jag har även varit teknikinformatör på konsultbyrå i 4 år. Innan dess arbetade jag som ingenjör med att projektera järnvägstekniska signalsäkerhetssystem (enkelt beskrivet logiska kretsar för dator- och reläställverk och signalskåp) efter en 4-årig el-teleteknisk utbildning.

Medial vägledning (till privatpersoner)
Ibland fastnar vi i situationer och ser inte hur vi ska ta oss vidare. Jag ger medial vägledning som visar optimala alternativ inom yrkesval och andra beslutssituationer, personlig utveckling, relationer med mera. Om intresse finns håller jag även en heldagsworkshop med fokus på skrivande och personlig utveckling för mindre grupper. Läs mer här (sidorna öppnas i nya fönster):
Om medial vägledning
Min workshop ”Skriv och utvecklas”

Personliga intressen
Jag föddes 1963 i Göteborg, där jag fortfarande håller till. Mitt intresse för personlig utveckling, vardagspsykologi och -filosofi har gett inspiration till handlingen i min roman ”Nästan en familj”. Förutom att skriva gillar jag även att lära mig nya saker, jobba, promenera, fotografera, resa och göra utflykter, läsa, diskutera och umgås med vänner.