Om boken

"Nästan en familj" av Eva-Lena Bjarneborg
”Nästan en familj” av Eva-Lena Bjarneborg
(Illustration: Catrin Welz-Stein)

Eva-Lena Bjarneborg har skrivit en karaktärsdriven och spännande roman med psykologiskt djup och övernaturliga inslag.

Titel:
Nästan en familj

ISBN:
Tryckt bok (mjukband):
9789163921315
E-bok:
9789163921322

Antal sidor: 314

Beskrivning av innehållet:
I centrum av berättelsen står Petra, Jonas och Nova i Göteborg, var och en med komplicerade relationer. Mystiska händelser tränger sig på och det är omöjligt att förutse om Petra, Jonas och Nova kommer att växa eller låta sig överskuggas av varandra när vardagen övergår i något annat.

Petra kallar sig evighetssingel och är rädd att komma för nära män som hon dejtar. Men mest skrämmande är den genomskinlige mannen i hennes fåtölj.

Jonas är nybliven tvillingpappa och odlar livsfilosofiska tankar – tills en omskakande händelse förändrar tillvaron helt.

Sedan Nova var liten kan hon lystra efter faror som en hare. Men faror kan närma sig ljudlöst. När hon råkar avslöja en hemlighet öppnas nya perspektiv.

Boken vänder sig till dig som är intresserad av personlig utveckling och som gärna reflekterar kring människans natur och kanske fascineras av hur sinnet kan glida över i det okända.

stjärnor Spana in vilka OMDÖMEN boken har fått.

Köpställen:
E-boken kan köpas direkt från mig eller via nätbokhandeln/ abonnemangtjänster. I tryckt format: beställ den direkt från mig, signerad om så önskas, eller osignerad via nätbokhandlar som Bokus, Adlibris, CDON, SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln m.fl. Den kan även köpas över disk i  bl.a. butikerna nedan (fråga gärna efter den i din bokhandel).

I Göteborg:
– Adlibris, Kungsgatan/Magasinsgatan
– Akademibokhandeln (beställningsvara)
– SF-bokhandeln, Kungsgatan 19 (beställningsvara)
– Regnbågens böcker och smycken, Haga Nygata 11
– ICA Focus, Åvägen 42 (nära Liseberg)

I Lerum:
– Akademibokhandeln i köpcentrat Solkatten

I Stockholm:
– Akademibokhandeln (Göthes bokhandel) i köpcentrat Ringen, Götgatan

Bokhandlare och intresserade möjliga återförsäljare kan kontakta mig via denna sida eller beställa genom Bokinfo (Stjärndistribution).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *