Workshop i Göteborg

Skriv och utvecklas
Skriv och utvecklas med stöd av medial vägledning

Nu är datum spikat för en endagsworkshop i Göteborg, med fokus på personlig utveckling! Den 5/10 är det dags! Välkommen!

Det är bra att vara tidigt ute, då antalet deltagare är begränsat till tio.

Vi reflekterar, samtalar och gör mentala övningar som främjar personlig utveckling och stärker medvetandet om din potential. Du kan sitta i din egen bubbla eller fördjupa dig tillsammans med de andra.

Du får en enskild sittning med medial vägledning samt allmänt stöd under dagen, och jobbar med ett projekt anpassat för dig. Efter workshopen jobbar du vidare på egen hand. Notera att det inte är skrivandet som är i fokus, utan din personliga utveckling.

Klicka här för mer information och anmälningsformulär.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *