Webbutik-betalning

ÖppetJag förbereder en webbutik inför boksläppet i maj och försöker vara så ekonomisk som möjligt. Beställningarna därifrån kanske blir högst sporadiska och då vill jag inte dras med fasta månadskostnader.

De bästa betalningsmetoderna för mig som varken har avtal med olika banker, eller företag som i sin tur har det, är Swish-överföringar eller manuella inbetalningar till bankgirot.

Något PayPal-konto har jag aldrig haft och varje transaktion skulle kosta några procent för mig som mottagare. Men nu undrar jag om det kanske ändå är bäst att skaffa PayPal, för kundernas skull. Eller har Swish slagit igenom såpass att de inte skulle sakna det?

Jag vill undersöka vad de flesta föredrar; Swish eller PayPal. Orkar du hjälpa mig genom att klicka för din favorit nedan? Tack så mycket på förhand!

Tack för era svar: 14 föredrar Swish, ingen föredrar PayPal.

Dela detta: