Workshop: info och anmälan

Skriv och utvecklas

Praktisk information och anmälan till workshop den 2 och 23 februari

Åter till beskrivningen av workshopen (ny sida öppnas).

Medial vägledning ges av mig, Eva-Lena Bjarneborg. Information om min mediala bakgrund och inriktning hittar du via webbplatsmenyn. Jag har gett medial vägledning sedan början av 2000-talet.

NästanEnFamiljVägledning om skrivande ges också av mig. Jag har haft skrivande som huvudsysselsättning i många år och har även gett ut romanen ”Nästan en familj”. Du som deltar i workshop-premiären i februari får boken som gåva vid vår andra träff.

Datum och tider: lördagen den 2/2 kl 10–17 och lördagen den 23/2 kl 10–16.

Adress: Vi håller till på Vårlöksgatan 2 på Hisingen i Göteborg, i en mysig lokal en trappa ner, hos ”Ann-Renée – friskvård för bättre hälsa”. Kommer du med bil finns parkering på gatan (mot avgift). Vågmästareplatsen är närmsta buss- och spårvagnshållplats, på ungefär 5 minuters promenadavstånd.

Arbetsmaterial: Du har med dig skrivblock och penna (eller dator). Du får underlag till ditt projekt på plats.

Paus för måltid: Vi tar en timmes lunchpaus. Var och en har med sig något att äta (mikrovågsugn och kylskåp finns i lokalen) eller köper något från matställena/butikerna i närområdet. Kaffe, te, kex och frukt finns tillgängligt under dagen.

Pris: 1 200 kronor (inkl. moms).

Intresseanmälan görs via formuläret nedan. Först när betalningen har genomförts är platsen bokad. Notera att antalet deltagare är begränsad till åtta, så det är bra att vara tidigt ute om du vill säkra en plats. Varmt välkommen!

P.S. Kom ihåg att läsa köpvillkoren (det krävs att du accepterar dem genom att svara Ja i formuläret). När du sedan har klickat på Skicka, invänta en tack-sida så du ser att formuläret har gått iväg. Du får betalningsinformation inom ett dygn efter detta.

Swisha lätt som en plätt
Sitter du vid en dator kan du öppna Swish-appen på din mobil, klicka på kamerasymbolen däri och scanna koden nedan. Då kommer numret in automatiskt (123 419 74 89). Notera ditt namn vid överföringen, så kan jag matcha den med din intresseanmälan.Swish-QR-kod