Presentkort – vägledning

PresentkortVill du unna någon en omtänksam medial vägledning via mail?

Här kan du köpa ett presentkort till någon du bryr dig om, som kan ha glädje av vägledning ifråga om personlig utveckling, ett beslut, en situation eller relation. Det är upp till mottagaren att bestämma inriktningen.

Presentkortet är giltigt i 18 månader efter betalning och kan användas vid ett (1) tillfälle för vägledning av det slag som beskrivs här (sidan öppnas i eget fönster).

Skriv gärna en personlig hälsning till mottagaren vid beställningen, så följer den med presentkortet. Ange i samma fält om du vill att kortet ska mailas ett visst datum, till exempel en födelsedag. I annat fall skickas det så fort som möjligt. Du kan också skriva om kortet ska vara på engelska (vägledningen kan ges på svenska eller engelska).

Om betalning och ålderskrav:

Notera att du och mottagaren måste ha fyllt 18 år. Skulle du ändå lägga en beställning, blir din målsman ansvarig för agerandet.

Priset är 500 kronor inklusive moms. Betalningen kan ske via Swish eller till OrdKanalens bankgiro (information om detta får du i mail vid beställningen). När summan finns på OrdKanalens konto får mottagaren så snart som möjligt ett mail med det fina presentkortet (som liknar bilden ovan), din hälsning och den hemliga kod som gäller för att använda kortet.

Klicka här för att läsa OrdKanalens integritetspolicy (nytt fönster öppnas). Genom att beställa ett presentkort godkänner du att dina uppgifter hanteras av OrdKanalen tills dess att tjänsten är utnyttjad enligt köpvillkoren. Ingen tredje part delges dem och du får inga reklamutskick härifrån, men IP-adressen undersöks av det inbyggda robot-spamskyddet reCAPTCHA.

Notera att köpet inte går att ångra, eftersom en tredje part (mottagaren) blandas in. Mottagaren kan däremot sälja presentkortet till någon annan. I så fall krävs att mottagaren ger mig den nya ägarens mailadress via kontaktsidan. Jag mailar den nya ägaren (med kopia till den nuvarande ägaren) och berättar om kortet redan har använts eller ej samt skickar sedan honom/henne ett eget (nytt) lösenord. Kortet kan endast utnyttjas en gång, tillsammans med den aktuella ägarens mailadress och den hemliga koden. Kortet är märkt med giltighetsdatum.

*
*
*
*
*