Boka samtalspartner

SamtalIbland behöver man en oberoende person som ser situationen ur ett högre perspektiv. Här finns ett medium i Göteborg.

Har du tankar kring en situation, dig själv, familjen, vänner eller jobbet som du skulle vilja diskutera med någon utomstående?

Ibland känns det lättare att komma vidare eller släppa tanke- eller beteendemönster om man får spegla sig i någon annan, uttala tankar högt och få respons, fler perspektiv eller motfrågor. Att ha ett bollplank, helt enkelt.

Som din samtalspartner diskuterar jag med dig medan jag håller kanalen öppen mot högre andliga vägledare för att vara säker på att det jag säger främjar ditt bästa.

Beställ ett samtal genom att använda formuläret nedan. Kom ihåg att läsa köpvillkoren först (formuläret går inte att skicka in förrän du markerat att du har gjort det). När du har klickat på Skicka, invänta en tack-sida så att du ser att beställningen har gått iväg.

OrdKanalen har inget kundregister och sparar inte heller de frågor som ställs. Klicka här för att läsa OrdKanalens integritetspolicy (nytt fönster öppnas). Genom att använda formuläret godkänner du att uppgifterna hanteras av OrdKanalen. Ingen tredje part delges dem och du får inga reklamutskick härifrån, men IP-adressen undersöks av det inbyggda robot-spamskyddet reCAPTCHA.

När det blir dags ringer jag upp enligt överenskommelse och vi diskuterar din fråga under minst 60 minuter. Priset är 500 kronor inklusive moms.

*
*
*
*
*

Swisha lätt som en plätt:
Sitter du vid en dator? Öppna Swish-appen på din mobil (och klicka på den lilla fyrkanten högst upp i appen för att aktivera kameran) och rikta den mot koden nedan för att få in Swish-numret automatiskt:
Scanna Swish-info