Julerbjudande

Nästan en familj Vem vill du unna spännande läsning i jul? Lätt som en plätt – spana in detta erbjudande!

Nu i december signerar och slår jag in ”Nästan en familj” som julklapp och skickar med ett personligt hälsningskort från dig, för bara 195:- (inom Sverige).

Om du beställer fler än en bok till samma adress vid ett och samma tillfälle, får du ytterligare prisavdrag. 🙂

Beställ genom formuläret nedan.

Här kan du läsa mer om boken.

Kom ihåg att läsa köpvillkoren; du kan inte beställa förrän du har markerat att du har gjort det. Notera att det här julerbjudandet har andra leveranstider än vad som står i villkoren, om du inte anger att du vill ha snar leverans (boken postas då inom två dagar).

I fältet angående signering anger du:
– Namnet på den som du vill ha den signerad till (om alls).
– En eventuell personlig hälsning från dig i boken.
– Vilken personlig hälsning du vill ha på kortet som medföljer boken.
– Om du vill att boken ska skickas genast (annars skickas den tidigast i mitten av december (den ska då vara betald i förskott)).

*
*
*
*

Om du inte får upp en tack-sida efter att ha fyllt i formuläret har du fyllt i fel kod i robotfiltret (den kan vara svårläst, men kan bytas ut med den cirkulära pilen intill). Utan rätt kod går beställningen inte iväg. Fyll i så fall i den nya robotkoden och klicka på SKICKA igen.

Swisha lätt som en plätt:
Sitter du vid en dator? Öppna Swish-appen på din mobil (och klicka på den lilla fyrkanten högst upp i appen för att aktivera kameran) och rikta den mot koden nedan för att få in Swish-numret automatiskt. Sätt summan till 195 kr.
Scanna Swish-info