Bokbutiken

”Nästan en familj”

Författare:
Eva-Lena Bjarneborg
Format:
Mjukband med invikningar
Språk:
Svenska
Antal sidor:
314
Vikt:
cirka 505 g.
ISBN:
978-91-639-2131-5

Här kan du läsa mer om boken.

Använd formuläret nedan för att lägga en beställning. Ange även om du vill ha den signerad och i så fall till vilket namn. Kanske vill du också att jag lägger till en personlig hälsning från dig?

Om du är sugen på att allt ska gå så snabbt som möjligt, kan du Swisha summan så fort du får mailet med beställningsbekräftelsen istället för att vänta in en faktura. I mailet finns all information du behöver.

Kom ihåg att läsa köpvillkoren och acceptera dem genom att svara Ja i formuläret. När du klickat på Skicka, invänta en tack-sida för att se att beställningen gått iväg.

Klicka här för att läsa OrdKanalens integritetspolicy (nytt fönster öppnas). Genom att använda formuläret godkänner du att uppgifterna hanteras av OrdKanalen. Ingen tredje part delges dem och du får inga reklamutskick härifrån, men IP-adressen undersöks av det inbyggda robot-spamskyddet reCAPTCHA.

P.S. Varje exemplar blir billigare om du köper fler böcker. 🙂

Swisha lätt som en plätt:
Sitter du vid en dator? Öppna Swish-appen på din mobil (och klicka på den lilla fyrkanten högst upp i appen för att aktivera kameran) och rikta den mot koden nedan för att få in Swish-numret automatiskt. Fyll i summan och Swisha:
Scanna Swish-info