Workshop i Göteborg

WORKSHOPS: LÄR KÄNNA DIN INTUITION OCH MEDIALITET

För dig som är intresserad av personlig utveckling,  vill lära dig använda intuitionen i vardagen  och pröva att kommunicera medialt.

Vi träffas 5 kvällar i den mysiga lokalen hos ”Ann-Renée – Friskvård för bättre hälsa” på Vårlöksgatan 2  (nära Vågmästareplatsen) i Göteborg, med start onsdagen den 28 mars klockan 18:00–20:30 (fruktpaus ingår).

De tre följande tillfällena blir samma tider onsdagarna därefter, sedan följer 15 dagars uppehåll. Det sista tillfället blir därför på en torsdag. Samtliga datum: 28 mars, 4 april, 11 april, 18 april och 3 maj.

Din investering är 1200:-

Anmäl dig eller hämta mer information genom att ringa 0705- 92 62 75 eller maila annhansson3@hotmail.com.

Varmt välkommen, hälsar Eva-Lena Bjarneborg (jag) och Ann Hansson.
(Läs gärna om medialitet på Eva-Lenas informationssida om ämnet)

Research-start

Idag besökte jag ett ställe som kommer att bli en av huvudkaraktärernas arbetsplats i bok nummer två; en fristående fortsättning på ”Nästan en familj”. Det känns fantastiskt inspirerande att ha tagit första steget i researchen, särskilt i en så intressant byggnad. Personalen var trevlig och tillmötesgående och dessutom fick jag höra att de har ett spöke sedan många år, hustrun till dåtidens direktör. När jag gick en runda kände jag precis var hon håller hus och fick bekräftelse på att det stämmer.
Perfekt! Nu blir det spännande att skriva synopsis (bokens handling och struktur i stora drag). Vi får se om jag blir öppen eller hemlig med vilket det verkliga stället är, som antingen kommer att beskrivas som i verkligheten eller bara fungera som inspiration.

Ännu ett omdöme på 5(5)

Nästan en familj av Eva-Lena BjarneborgJag blir så glad och rörd när läsare hör av sig berättar att de uppskattar ”Nästan en familj”. Att de har fått en fin, rolig eller spännande upplevelse. Idag är en sådan dag; jag upptäckte att Ellinor G har gett boken betyget 5(5) på min Facebook-sida. Så här skrev hon:

5 ”Jag är djupt imponerad! Nästan en familj är oerhört proffsigt skriven! Boken omfattar så mycket av livet och det går inte att lägga ifrån sig den. Som läsare får man garanterat snyfta, skratta och reflektera över sina egna tankar och beteende. Skoj att den utspelar sig i Göteborgsmiljö.”

Pappas pojke

rymdskeppVar så goda, en ministory:

Jag ser på Jesper där han sitter i pyjamas och högtidligt öppnar sin morgonpresent. Täcket korvar sig vid knäna och jag upptäcker att han vuxit ur de där byxorna. När hände det; hur har han hunnit bli så stor? Men bakom honom, vid huvudkudden, ser jag den luggslitna Apan med sina långa armar.
Fortsätt läsa ”Pappas pojke”