Utförligt omdöme

HappyIdag gav läsaren Barbro ”Nästan en familj” ett ovanligt utförligt omdöme, som skrivet av en proffsig recensent. Jag misstänker att hon har en hel del intressanta texter i sin byrålåda och hoppas att hon delar med sig även av dem.

Ett kort utdrag ur recensionen:
”Man märker att författaren är intresserad av och har förståelse för hur det ena leder till det andra. Detta är ingen bok som man skummar igenom. Där finns många tankar och tänkbara förklaringar till mänskliga reaktioner i sig och till hur en upplevelse kan dana vårt agerande i relation med andra och hur våra val kan leda oss på avvägar – eller ge oss tillfredsställelse och glädje i livet. En bok med spänning, djup och insikter.”

Jag tackar så mycket för den tid och energi det måste ha tagit att skriva omdömet. Trevligt nog fick ”Nästan en familj” betyget 5(5) även denna gång, så jag börjar nästan undra om något har hakat upp sig. 😀

Signering i Akademibokhandeln

Efter ett par timmars signering i Akademibokhandeln i Olskroken tidigare idag går jag omkring med ett leende på läpparna. Det var en skön stämning i butiken med trevligt småprat och – förstås – signering. Ute var det 25 grader och strålande sol så många göteborgare var säkert ute vid havet, umgicks och hade picknick i Slottsskogen eller glassade på Avenyn. Men även en lördag som denna kan man behöva handla. Några ville köpa en bok till Mors Dag och andra ville hitta något att läsa i sommar. Det var trevliga kunder och trevlig personal. Jag hoppas att det snart blir ett nytt signeringstillfälle i Olskroken.

Ännu ett omdöme

Jag behövde inte vänta länge! Redan i dag kom ett nytt omdöme som gjorde mig glad, då även Ann gav ”Nästan en familj” betyget 5(5). Ett utdrag ur motiveringen:

”Väldigt välskriven med ett bra språk och flyt igenom hela boken! Intressanta karaktärer som jag gärna skulle lära känna mer så jag väntar med spänning på nästa bok.”

Men – jag välkomnar all form av feedback, positiv som negativ. Allt som gör mig till en bättre skribent gör mig också glad.

Nytt omdöme

Good!Det är spännande när det trillar in omdömen från dem som har läst ”Nästan en familj”. Endast 12 dagar efter boksläppet är det förstås inte så många som hunnit göra det, men jag väntar med spänning varje dag.

I kväll gav Dolores feedback på sidan med omdömen och satte betyget 5(5). Ett utdrag ur motiveringen:

”Man har ingen aning hur det ska gå för karaktärerna, man är ovetande ända till slutet, vilket ger den en krypande känsla av spänning, det gillar jag!”

Det värmer i hjärtat. Och det känns fint att läsarna än så länge verkar uppleva boken så som jag har hoppats. Vill du också bli en av dem? Här hittar du bokbutiken.

Diskutera boken

Är inte Fredrik ganska jobbig? Och varför är Petra som hon är? Vad tänker ni om Jonas filosoferande? Och det mediala? Ni som har läst boken får gärna prata om den eller ställa frågor i Soffhörnet, ett diskussionsforum som jag testar en tid. Välkomna.