Nytt omdöme inlämnat

HappyGlad i hjärtat blev jag av ett nytt omdöme, med betyget 4 av 5. Karin skrev: ”Nästan en familj” var spännande att läsa av många olika anledningar. Dels pga dramatiken i Jonas liv men även, om inte mer, för de övernaturliga inslagen i Petras liv. Just denna mix av mystik och realism gjorde den svår att lägga ifrån sig! Att allt dessutom utspelade sig i en, för en göteborgare, så välbekant miljö gjorde inte saken sämre.
(Fler omdömen finns att läsa här)

I övrigt är det riktigt svårt att sprida information om bokens existens utan massiv marknadsföring. Men ni som har läst ”Nästan en familj” får hemskt gärna berätta gärna om den för vänner och på sociala medier etc lite då och då. Det finns många som är intresserade av personlig utveckling i kombination med en spännande historia. Och alltid någon av dem som fyller år. 🙂

Workshop i Göteborg

WORKSHOPS: LÄR KÄNNA DIN INTUITION OCH MEDIALITET

För dig som är intresserad av personlig utveckling,  vill lära dig använda intuitionen i vardagen  och pröva att kommunicera medialt.

Vi träffas 5 kvällar i den mysiga lokalen hos ”Ann-Renée – Friskvård för bättre hälsa” på Vårlöksgatan 2  (nära Vågmästareplatsen) i Göteborg, med start onsdagen den 28 mars klockan 18:00–20:30 (fruktpaus ingår).

De tre följande tillfällena blir samma tider onsdagarna därefter, sedan följer 15 dagars uppehåll. Det sista tillfället blir därför på en torsdag. Samtliga datum: 28 mars, 4 april, 11 april, 18 april och 3 maj.

Din investering är 1200:-

Anmäl dig eller hämta mer information genom att ringa 0705- 92 62 75 eller maila annhansson3@hotmail.com.

Varmt välkommen, hälsar Eva-Lena Bjarneborg (jag) och Ann Hansson.
(Läs gärna om medialitet på Eva-Lenas informationssida om ämnet)

Research-start

Idag besökte jag ett ställe som kommer att bli en av huvudkaraktärernas arbetsplats i bok nummer två; en fristående fortsättning på ”Nästan en familj”. Det känns fantastiskt inspirerande att ha tagit första steget i researchen, särskilt i en så intressant byggnad. Personalen var trevlig och tillmötesgående och dessutom fick jag höra att de har ett spöke sedan många år, hustrun till dåtidens direktör. När jag gick en runda kände jag precis var hon håller hus och fick bekräftelse på att det stämmer.
Perfekt! Nu blir det spännande att skriva synopsis (bokens handling och struktur i stora drag). Vi får se om jag blir öppen eller hemlig med vilket det verkliga stället är, som antingen kommer att beskrivas som i verkligheten eller bara fungera som inspiration.

Ännu ett omdöme på 5(5)

Nästan en familj av Eva-Lena BjarneborgJag blir så glad och rörd när läsare hör av sig berättar att de uppskattar ”Nästan en familj”. Att de har fått en fin, rolig eller spännande upplevelse. Idag är en sådan dag; jag upptäckte att Ellinor G har gett boken betyget 5(5) på min Facebook-sida. Så här skrev hon:

5 ”Jag är djupt imponerad! Nästan en familj är oerhört proffsigt skriven! Boken omfattar så mycket av livet och det går inte att lägga ifrån sig den. Som läsare får man garanterat snyfta, skratta och reflektera över sina egna tankar och beteende. Skoj att den utspelar sig i Göteborgsmiljö.”